The Postman

 

comprar entrades

 

Dia: Diumenge 12 de maig
Hora: a les 12 h i a les 17 h
Espai: Teatre Municipal de Banyoles
Edat recomanada: A partir de 5 anys
Gènere: Màgia


Ja ha arribat i té correspondència per entregar. Diuen que és únic. Duien que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents.
Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la seva jornada, se n’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. Què hauria de fer? Finalment decideix obrir-lo i descobrir què hi ha dins del paquet.
El Mag Txema ha actuat en més de 23 països. En escenaris com: “Le plus Grand Cabaret du Monde” de París, el Magic Castle de Hollywood i al Monday Night Magic de New York. A més ha estat premiat amb els Anells d’Or de Suïssa i en la Colombe d’Or de França.

Companyia: Mag Txema / Idea original: Txema / Direcció i interpretació: Txema Muñoz / Co-direcció: Jaume Bové (JAM) i Mario Andres Gómez / Assessor d’efectes màgics: Jonathan Barragan i Mag Moustache / Efectes originals: Mago Migue, Alfonso J. Sueskun, Juan Mayoral, Sean Bogunia / Banda sonora original: Tomàs Peire i Lucas Peire / Escenografia: Placton escena, StageLab i Niconicot / Ajudant d’escenografia: Gia Galbani / Disseny de vestuari: Paulette / Disseny de llums: Mario Andrés Gómez / Producció: Mag Txema / Producció audiovisual: Marc Barceló