El gran final

 

Gratuït

 

Dia: Diumenge, 7 de juny
Hora: a les 18 h
Espai: Plaça de les Rodes
Edat recomanada: 0-99 anys
Durada: 1 hora
Gènere: Circ

Espectacle de carrer de clown contemporani i teatre gestual per a tots els públics. Dos pallassos es retroben després de 30 anys per acabar un espectacle que va quedar interromput per l’esclat d’una guerra civil just abans del seu gran acte final.
El conflicte els va obligar a seguir camins separats i a perdre el contacte. Ara, junts de nou després dels seus periples individuals, lluitant per la supervivència i amb el cos més envellit, decideixen concloure el seu “gran final”. Un homenatge a l’ofici de pallasso on s’estableix diàleg amb l’espectador des de les emocions i on les paraules hi són sobreres.
Un homenatge a l’ofici de pallasso on s’estableix diàleg amb l’espectador des de les emocions i on les paraules hi sobren.


Companyia: Bucraá Circus / Direcció: Pau Palaus i Fernando Villella / Mirada externa: Dudu Arnalot / Intèrprets: Pau Palaus i Fernando Villella / Vestuari: Erika Perotti / Escenografia: Noel i Helios de Sir WolfSolutions / Composició i música: Joan Bramon / Producció: Bucraá Circus i Festival Internacional de Pallassos de Cornellà