T tela ha fet una donació econòmica a l’Hospital Trueta de Girona com a recolzament i suport a la gran tasca dels sanitaris en aquests moments difícils. Esperem ben aviat retrobar-nos tots al teatre!

T tela és una entitat sense afany de lucre que organitza i programa el teatre familiar a la ciutat. Som una entitat privada que programem teatre gràcies al suport i a les subvencions públiques que rebem, sobretot de l’Ajuntament de Banyoles. L’objectiu principal és la promoció de les arts escèniques entre el públic més jove. El nucli de la nostra activitat consisteix en l’organització d’una programació estable i de qualitat d’espectacles infantils i juvenils a la nostra ciutat. Ens reunim, parlem, anem a veure espectacles, escollim i programem per tal que Banyoles disposi d’una bona oferta d’espectacles d’arts escèniques adreçades al públic familiar.

Des de T tela tenim l’interès que cada dia hi hagi més famílies que gaudeixin de les arts escèniques i tenim el convenciment que l’hàbit d’anar al teatre té implícits importants beneficis, entre els quals destaquem:

És un mitjà ideal per sortir de la rutina en família. / Estimula la imaginació i la creativitat. / Fomenta l’empatia i permet endinsar-se en temes d’interès des d’una vessant lúdica, tot proporcionant eines per afrontar situacions del dia a dia. / Facilita a la comunicació, la reflexió i la comprensió de la realitat. / Regala estones úniques de gaudi, per gaudir i riure col·lectivament.

Diem que a T tela programem “teatre familiar” però, de fet, no programem només teatre sinó que, excloent la música que és programada des d’altres entitats a la ciutat, procurem portar a Banyoles propostes de disciplines escèniques ben diverses, sempre destinades als nens i nenes.

El nostre ideal és trobar un equilibri entre les diverses modalitats d’arts escèniques, sense oblidar que el teatre n’és el pal de paller.

Equip

Esteve Codony
Sílvia Coll
Nuri Farrés
Marta Martí
Anna Pigem
Cristina Vállez
Neus Vila

Col·laboradors